Mondial Van der Velde Verhuizingen neemt deel aan project ‘Baas van Morgen’

Mondial Van der Velde Verhuizingen neemt deel aan project ‘Baas van Morgen’

Mondial Van der Velde Verhuizingen neemt deel aan project ‘Baas van Morgen’

Graag blikken wij met jullie terug op een toch wel hele bijzondere dag. Elk jaar nodigt JINC namelijk een aantal van haar grootste partners uit om deel te nemen aan het project; Baas van Morgen. Een prachtig initiatief waarmee kinderen geïnspireerd worden het beste uit zichzelf te halen doordat zij voor 1 dag de touwtjes in handen hebben.

De focus ligt tijdens dit project op kinderen die opgroeien in sociaal economische achterstandswijken. Doordat zij kunnen proeven aan beroepsmatig succes geeft hen dit een enorme boost aan zelfvertrouwen en zien zij hoe een bedrijf van binnenuit werkt.

Een super mooi en gaaf project waar wij als verhuisbedrijf zeker aan mee wilde doen! En zo gezegd zo gedaan, donderdag 10 juni namen Ali Eren en Rumeysa voor 1 dag het stokje over van onze directeur Robert Medenblik. Thema van de dag was ‘Gelijke kansen op de werkvloer’. Voor de nieuwe directeuren was een belangrijke vraag voorgelegd. Wat kan de directie doen om ervoor te zorgen dat de verhuismedewerkers die het fysieke verhuiswerk dagelijks uitvoeren op een gezonde manier hun pensioen kunnen halen. En hoe ouderen dus een gelijke kans hebben op de werkvloer als de jongeren.

Nadat onze nieuwe directeuren werden opgehaald door één van onze verhuiswagens leerden ze kennis maken met het bedrijf en personeel. Maar veel tijd voor een uitgebreide kennismaking was er niet want er stond direct een drukke dag voor de boeg als nieuwe directeuren.

Naast de belangrijke MT vergadering later op de dag moest er eerst nog even langs twee verhuisprojecten gereden worden waaronder een verhuizing bij Duinrell! Hierbij maakte onze nieuwe directeuren direct kennis met onze werkwijze op zowel particulier als zakelijk vlak.

Tussendoor mocht er ook even ‘geraced’ worden in de auto van de directeur en natuurlijk kon een directieoverleg op het terras van een pannenkoekenhuis niet ontbreken op zo’n mooie zonnige dag!

Weer aangekomen bij ons kantoor stond de MT-vergadering op de planning. Het managementoverleg is een belangrijk overleg binnen onze organisatie waarbij onze directeur allemaal belangrijke zaken ter bespreking brengt. Onze nieuwe directeuren vonden dit een mooi moment om de manier waarop een verhuizer gezond blijft tot zijn pensioen ter discussie te brengen. Na een uitgebreid overleg met verrassend goed veel uitgewerkte strategische punten voor de toekomst, werd het MT overleg afgerond en kwam daarmee ook een einde aan de werkdag van onze twee directeuren.

Ali Eren en Rumeysa bedankt voor deze fantastische ervaring, jullie hebben ons bedrijf voor 1 dag gerund als een echte directeur!

Type uw zoekopdracht