Opslag

Opslag

Opslag

Een tijdelijk onderkomen voor uw spullen nodig? Dat kan. Wij slaan uw inboedels tijdelijk of voor langere tijd op. Compact en handig. VanderVelde Verhuizingen beschikt over drie enorme opslaglocaties. Wij hebben grote containers met een enorme opslagcapaciteit. Maar we slaan ook kleinschalig materiaal op, in speciaal daarvoor bestemde kisten. U kunt natuurlijk ook opslagruimte huren bij VanderVelde Verhuizingen.

Opslag van uw spullen kan handig zijn wanneer uw nieuwe pand nog niet opgeleverd is. Of als u tijdelijk in een kleinere ruimte zit. Of gewoon wanneer de zaken enorm goed gaan en de zoektocht naar grotere kantoorruimte nog niet afgerond is! Groot voordeel is dat deze manier van opslaan veilig is en bovendien goedkoper dan wanneer u een externe partij voor opslag moet inhuren. Uw spullen zijn bij ons in veilige handen.

Facility Warehousing

Wat nou als u iets nodig heeft uit uw opgeslagen inboedel? Geen probleem! Het kan altijd voorkomen dat u zaken, waarvan u dacht dat u er even zonder kon, toch nodig heeft. Al is het maar tijdelijk. Het opzoeken van de benodigdheden uit uw opgeslagen boedel is eenvoudiger dan u denkt! Want bij VanderVelde Verhuizingen maken we gebruik van het unieke systeem van Facility Warehousing. Een prachtige Engelse term voor een opslagbeheersysteem. Het betekent dat we een compleet computersysteem hebben waarmee u spullen uit uw eigen voorraad kunt bestellen. Handig toch? Eenvoudig te navigeren via onze website.

Wilt u meer informatie?

Type uw zoekopdracht