Projectmanagement

Projectmanagement

Projectmanagement voor elke fase van uw bedrijfsverhuizing

Maak gebruik van ons projectmanagement zodat uw verhuizing tot in de puntjes geregeld wordt. Ongeacht hoe omvangrijk uw verhuizing ook is. De projectmanager van VanderVelde Verhuizingen is een echt professional die u met zijn expertise op dagelijkse basis zal ondersteunen bij de uitvoering van uw verhuizing. Met een goed projectmanagement worden namelijk risico’s vermeden en bespaart u daarnaast een hoop tijd en geld.

Bij VanderVelde Verhuizingen gaan we samen met elke organisatie projectmatig werken om er voor te zorgen dat uw verhuizing zo soepel mogelijk verloopt.

Elk project begint met de inventarisatie en het opstellen van een verhuisplan.
Onze projectmanager gaat samen met u bepalen welke behoeften u heeft en sluit daarnaast de plannen kort met externe partijen zoals leveranciers en aanbieders. Ook voor de ICT en serverbeheer kunt u een beroep doen op het project management van VanderVelde Verhuizingen. De projectmanager is de spil in het web die het complete verhuizing traject verzorgt en begeleidt.

Uiteraard bestaan er ook hier gradaties in de serviceverlening, zodat u alleen betaalt voor de diensten die u afneemt. Onze senior projectleider pakt zelfstandig projecten vaak op, zoals bijvoorbeeld de interne verbouwingen of het in gebruik nemen van een nieuwe etage/pand. Denk ook contractbeheer, communicatie, vlekkenplan en leegmanagement.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en onze dienstverlening? Laat het ons weten en vul het contactformulier in. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op 070 – 200 12 18

Uiteraard geldt dat voor interne faciliterende verhuizingen ook, waarbij u ook een beroep kunt doen op ons projectmanagement.

Wilt u meer informatie?

Type uw zoekopdracht