Zakelijk Verhuizen

Zakelijk Verhuizen

Zakelijk verhuizen

Verantwoordelijk voor een afdeling, zaak of een hele onderneming? Bij VanderVelde Verhuizingen weten we dat dit niet altijd eenvoudig is. En zeker als je dan ook nog eens een complete verhuizing moet regelen. Het is goed om te weten dat wij op dat moment graag instappen. We regelen de complete verhuizing voor je. We lappen zelfs de bureau’s, regelen de ICT en laten alles bezemschoon achter. Compleet ontzorgd verhuizen terwijl de business gewoon doorgaat. Dat is verhuizen zoals het hoort.

Wij zijn de grootste verhuizer in de regio Den Haag. Uw onderneming verhuist in Den Haag? Dat regelen we voor u. Vele honderden regionale bedrijven gingen u voor.

VanderVelde Verhuizingen

VanderVelde Verhuizingen neemt alle zorgen uit handen. U geeft aan hoe u het wilt hebben en wanneer. Daarna zorgen wij dat alles in orde komt. Wij bieden ondernemingen, bedrijven en instanties complete service aan. En daarin gaan we bij VanderVelde Verhuizingen heel ver. Kwaliteit en service gaan bij ons hand in hand. We noemen dat het ‘Wauw-effect’: Uw etage, kantoor of bedrijf compleet verhuizen en startklaar opleveren! De werkplekken worden opgesteld zoals besproken. De vloer wordt bezemschoon opgeleverd. Zodat uw werknemers zich direct thuis voelen. Want een fijne werkplek stimuleert de productiviteit!

Wij zijn gespecialiseerd in

VanderVelde Verhuizingen heeft flink want referenties als het gaat om zakelijke verhuizingen, hieronder een klein lijstje met soorten verhuizingen die wij regelmatig uitvoeren.

  • Kantoor
  • Zorginstelling
  • School
  • Overheid
  • MKB

De grootste verhuizer in regio Den Haag

VanderVelde Verhuizingen is de grootste verhuizer in de regio Den Haag. Uw onderneming verhuist in Den Haag? Dat regelen we voor u. Vele honderden regionale bedrijven gingen u voor. Het maakt daarbij niet uit of het om een instantie van tien of duizend werknemers gaat. En, goed om te weten: wij opereren ook nationaal en internationaal. Van Paagman tot de JuBi torens in Den Haag (1.100 werkplekken; volledig elektrisch). Bij VanderVelde Verhuizingen doen we het even graag.

Wilt u meer informatie?

Type uw zoekopdracht