Verhuizen is een feest!

Verhuizen een gedoe? Van der Velde ’t Veentje vindt van niet. Wij maken er samen met u een geweldige happening van! Zo vaak krijgt u immers niet de kans om aan een mooie nieuwe fase te beginnen. We helpen u om er een geweldig feest van te maken.

Wij komen graag bij u langs. Vraag hier een vrijblijvend bezoek aan:


Verhuizen is een Feest
Recensies Klantenvertellen

Al bijna 100 jaar uw erkende verhuizer uit de regio.

Van der Velde ‘t Veentje is dé verhuizer in de regio Den Haag. Al bijna honderd jaar verhuizen wijt particulieren, bedrijven en zelfs hele ondernemingen. Dat doen we altijd veilig, verantwoord en conform de afspraken. Omdat wij ons realiseren dat verhuizen iets persoonlijks is. Een hele gebeurtenis, die we samen met u verzorgen!

Van der Velde Verhuizer
Ervaren eigen personeel

Ervaren eigen personeel

Om de kwaliteit en veiligheid van uw bezittingen en onze werkzaamheden te borgen, bezitten al onzeprofessionele verhuizers over een verhuisgerelateerde opleiding, een VCA-Basis of VCA-Vol opleiding en een Verklaring Omtrent Gedrag.

Maatwerk & Opslag

Maatwerk & Opslag

Wij organiseren uw verhuizing volledig op maat. Indien gewenst regelen wij ook - al dan niet tijdelijk – de opslag van uw bezittingen. Daarom komen we vooraf bij u langs om samen met u te bepalen wat er moet gebeuren. Op basis daarvan verzorgen we voor u een persoonlijke offerte.

Verhuizen een feest!

Verhuizen een feest!

De tijd van stress en zorgen is voorbij. Verhuis samen met ons en u zult zien: verhuizen is een feest. Samen denken we aan alles en verloopt uw verhuizing soepel en georganiseerd. Wij doen het zwarewerk, u begint vast met de inrichting. Dat wordt leuk!

Full-time Service

Full-time Service

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via WhatsApp op 070 - 366 31 34. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar sales@vanderveldenverhuizingen.nl

Erkende Verhuizers

Waarom een erkende verhuizer

Het verhuisteam was zeer vriendelijk en professioneel. Ondanks de kou en de moeilijke bereikbaarheid van de woning in het centrum liep alles zeer voorspoeding. De verhuizing was hierdoor in een ochtend al achter de rug.

- Familie J. Kok

10 redenen om te verhuizen met een Erkende Verhuizer:

Al uw zorgen uit handen genomen
U bespaart veel tijd en energie
Uw kostbare spullen zijn in veilige handen
Een vakkundig & Professioneel verhuisteam
Verhuis- garantie bij calamiteiten
U kunt een beroep doen op de Geschillen- commisie
Uw aan- betaling is gegarandeerd
Goede Algemene Voorwaarden (Consumentenbond)
Uw inboedel is goed verzekerd
Verhuizing op maat naar uw wensen
Gratis bezoek aanvragen
x