Milo verhuisd al voor de vierde keer met Van der Velde Verhuizingen!

Milo verhuisd al voor de vierde keer met Van der Velde Verhuizingen!

Milo verhuisd al voor de vierde keer met Van der Velde Verhuizingen!

In de verhuiswereld zie je vaak terugkerende klanten. Maar wanneer je iemand meer dan eens terug ziet komen verdient dat wel eens extra aandacht. Op vrijdag 28 mei verhuisd Milo namelijk al voor de vierde keer met Van der Velde Verhuizingen!

Maar wie is Milo en hoe is hij in ons netwerk terecht gekomen?

Milo is een vriendelijke man woonachtend in Den Haag waarmee wij als verhuisbedrijf ongeveer 23 jaar geleden kennis mochten maken. De oud eigenaar van Van der Velde Verhuizingen, Leo, was een goede bekende van Milo. Voor zijn eerste verhuizing heeft hij een offerte aangevraagd en het was vrijwel direct een match!

In de opvolgende jaren is Milo inmiddels nog twee keer verhuisd. Wegens goede ervaringen met ons verhuisbedrijf heeft hij wederom voor beide verhuizingen gekozen voor Van der Velde Verhuizingen.

Nu 23 jaar later op 28 mei 2021 stond alweer de vierde verhuizing op de planning. Met toeval kwam Milo een aantal weken geleden bij ons op kantoor terecht wegens een zakelijke afspraak. Na wederom een fijn contact met de huidige eigenaar Robert Medenblik besloot Milo ook voor zijn vierde verhuizing een offerte aan te vragen bij Van der Velde Verhuizingen. En wederom werd er besloten om de verhuizing te laten uitvoeren door ons verhuisbedrijf!

Vierde keer verhuist Vanderveldeverhuis

Maar waarom toch steeds Van der Velde Verhuizingen als verhuisbedrijf?

Op deze vraag kregen wij het antwoord dat Milo zeer goede ervaringen heeft met ons verhuisbedrijf. De volledige ontzorging, maar ook zeker de zeer vriendelijke verhuizers hebben de voorgaande 3 keer bijgedragen aan een zeer prettige ervaring in een toch wel altijd stressvolle verhuisperiode. Milo geeft daarbij aan dat zeker wanneer je een goede ervaring hebt met een bepaalde partij de gunfactor ook zeker meespeelt. “Je kan wel gaan zoeken op prijs maar de ervaring en kwaliteit is vele malen belangrijker

En dit is ook waar wij het allemaal voor doen. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat een verhuizing vaak voor vele een stressvolle periode is. En middels onze volledig ontzorging en aandacht voor iedere klant proberen wij iedereen de kwaliteit van een verhuizing te geven die ze verdienen.

Milo bedankt voor het fijne gesprek en het vertrouwen dat jij wederom in ons hebt getoond. Heel veel woonplezier in jouw nieuwe woning!

Type uw zoekopdracht