Mondial Van der Velde deelnemer Haagse Hoed Challenge 2019

Mondial Van der Velde deelnemer Haagse Hoed Challenge 2019

Mondial Van der Velde deelnemer Haagse Hoed Challenge 2019

In het weekend van 7 en 8 september 2019 is de derde editie van de Haagse Hoed Challenge weer verreden. De Haagse Hoed Challenge is een 24-uurs wieler-estafetterit, waarbij de deelnemers in en rondom Den Haag fietsen en op deze manier geld binnenhalen voor baanbrekend onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Dit jaar is maar liefst € 15.000,- opgehaald met deze actie!

Ook Mondial Van der Velde Verhuizingen heeft een steentje bijgedragen aan dit fantastische bedrag. Wij hebben een team afgevaardigd die zich met hart en ziel heeft ingezet om deze 24 uurs-rit te fietsen, om op deze manier geld in te zamelen voor het goede doel.

De Haagse Hoed is een goed doel welke geld ophaalt voor onder meer wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Op allerlei verschillende manieren probeert de Haagse Hoed geld in te zamelen, waarbij de Haagse Hoed Challenge slechts 1 voorbeeld is. Eigenaar van Mondial Van der Velde Verhuizingen is samen met Haags Icoon Fred Zuiderwijk de oprichter van de Haagse Hoed. Mondial Van der Velde is dus op meerdere wijze betrokken bij de Haagse Hoed Challenge!

Type uw zoekopdracht