Mondial VanderVelde Verhuizingen gaat ongestoord onderweg!

Mondial VanderVelde Verhuizingen gaat ongestoord onderweg!

Mondial VanderVelde Verhuizingen gaat ongestoord onderweg!

Het gebruik van smartphones groeit nog steeds en daarmee helaas ook het gebruik van smartphones in het verkeer. Het gebruik van smartphones in het verkeer kan voor levensgevaarlijke situaties zorgen, voor jezelf en voor andere weggebruikers. Om het gebruik van smartphones te minimaliseren is de rijksoverheid de campagne Rij MONO gestart. Mondial VanderVelde Verhuizingen neemt deel aan deze Rij MONO campagne en gaat daarmee ongestoord onderweg!

De Rij MONO campagne richt zich op het feit dat je tijdens het rijden maar met één ding bezig hoort te zijn, het verkeer. Rij MONO is ongestoord onderweg zijn, zonder afleiding van appjes of social media posts. Hierdoor kunnen verkeersdeelnemers zich focussen op de weg en niet op hun telefoonscherm. Het doel van deze campagne is Nederland ongestoord onderweg te laten gaan.

Mondial VanderVelde Verhuizingen steunt deze campagne en wilt daarom graag een voorbeeldfunctie innemen! Het is namelijk belangrijk dat wij niet alleen voor een veilige werkomgeving zorgen op de werkvloer maar ook wanneer onze werknemers onderweg zijn.

Onze verhuizers zetten tijdens het autorijden de niet storen functie aan op hun smartphone en worden daarmee geheel afgesloten van afleidingen via hun telefoon. Doordat onze verhuizers geheel ongestoord onderweg gaan zijn zij gefocust op het verkeer en kunnen zij maximaal letten op het veilig overbrengen van uw spullen tijdens de verhuizing.

Wilt u uw werknemers net als onze verhuizers ongestoord onderweg laten gaan en daarmee de verkeersveiligheid verhogen?

Ga dan voor meer informatie naar: www.komveiligthuis.nl/rijmono

Type uw zoekopdracht