Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen tekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen tekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Wij gaan voor kwaliteit!

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is gebaseerd op de principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Deze Code is er voor de schoonmaak, catering, beveiligings-en verhuisbranche. Door samen te werken met andere ondernemers streven we naar duurzaamheid en een hoog niveau van kwaliteit.

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag zorgt voor het verbinden van opdrachtgevers, opdrachtnemers en werknemers. In de uitvoering van aangegane contracten en offertetrajecten willen wij in deze branche een goede dienstverlening, die tegen een reële prijs kan worden uitgevoerd. Daar horen uiteraard reële voorzieningen en goede werkomstandigheden bij. Ook het voorkomen van te grote werkdruk door een te schaarse inzet is hier een onderdeel van. Wij vinden dat er een goede prijs-kwaliteit verhouding moet zijn en door het tekenen van deze code hopen wij dit na te streven.

 

De klant krijgt de kwaliteit die hij wenst, en wij kunnen laten zien wat Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen te bieden heeft. Deze vorm van ondernemen zorgt voor een gezamenlijk kracht op basis van partnerschap en dat leidt weer tot betere functionele marktwerking.

Bij Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen zijn we erg trots op het mogen tekenen van deze Code.

Mocht u op zoek zijn naar een verhuisbedrijf wat voor kwaliteit staat, bekijk hier onze diensten voor zowel de particulier als de zakelijke klant.

Type uw zoekopdracht