Uw kantoor 1.5 meter proof

Werken op afstand en toch met elkaar

De oplossing voor de volgende stap binnen uw organisatie. Werken naar de maatregelen van het RIVM.

Herinrichten
Het herinrichten van de werkplekken, vergaderruimtes, kantines en overige ruimtes.
Routing
Het creëren van looproutes, en dit duidelijk aanbrengen door het gehele bedrijfspand.
Signing
Door middel van stickers en banners de medewerkers bewust maken van de maatregelen.
Basispakket per werkplek
In deze uitdagende tijden wilt u, net als iedereen, uw organisatie draaiende houden. Als straks ´het nieuwe normaal´ zijn intrede maakt, wilt u uw organisatie daar op voorbereid hebben. Daarvoor is een kantoor nodig waarin we met elkaar die veilige afstand kunnen bewaren, zodat het werk niet stil komt te liggen en de gezondheid en veiligheid van iedereen beschermt blijft.

Bij Mondial Van der Velde snappen we dat en bieden we een oplossing: een basispakket waarin we werkplekken opnieuw inrichten, looproutes creëren en door middel van signing door het pand zorgen voor constante bewustwording bij alle medewerkers.

Ook weten we dat elke organisatie, groot of klein, uniek is en vraagt om maatwerk. Daarom gaan we graag vrijblijvend in gesprek om samen tot een geschikte oplossing te komen, zodat ook uw kantoor klaar is om verder te gaan met deze nieuwe norm.
  • Snelle en flexibele dienstverlening
  • Toonaangevende ervaring in zakelijk verhuizen
  • Leveren van hoge kwaliteit
Direct een offerte

NAast het basispakket

Overige diensten

Ieder kantoor is uniek en heeft een oplossing op maat nodig. Mondial Van der Velde schakelt graag met u mee om tot een oplossing te komen.

Plexiglas

In veel supermarkten en winkels is het al een tijdje te zien: schermen van plexiglas. Dit is ook voor uw kantoor een mogelijkheid. Op verschillende manieren is dit te realiseren: als scheiding tussen de werkplekken of bijvoorbeeld met haakjes vanuit het systeemplafond.

Opslag meubiliar

Met de ruimte die gecreëerd moet worden tussen de werkplekken, kunnen we ons voorstellen dat er meubilair opgeslagen moet worden. Dit kan veilig en schoon in een van de(stalen) opslagcontainers van Mondial Van der Velde.

Vloer routing

Om ervoor te zorgen dat er zowel op als buiten de werkplek, een gezonde afstand van elkaar gehouden wordt, kan een vloer routing gewenst zijn. Dit kan gerealiseerd worden door bijvoorbeeld cirkels op de vloer rondom werkplekken of looproutes door het kantoorpand heen.

Balie bescherming

De gezondheid van uw klanten is net zo belangrijk als die van uw medewerkers. Heeft u een open receptie in het pand? Dan vraagt dit ook om bescherming. Maar denk ook aan de pantry of de ruimte bij het kopieerapparaat. Naast plexiglas, is dit ook goed op te lossen met bijvoorbeeld poortjes.

Thuiswerkplek creëren

Doordat werkplekken meer ruimte innemen, is het misschien wel niet mogelijk om met alle medewerkers tegelijk op kantoor te werken. Een goede thuiswerkplek voor elke medewerker is in deze tijd dus van belang. Ook hierin bieden we de oplossing: we leveren een volledige werkplek aan huis. Van bureaustoel tot aan monitor.

Service mederwerker

Om de 1,5 meter te blijven waarborgen en te faciliteren, is het soms gewenst om een zogenaamde floorwalker in te schakelen. Dit kun je zien als een soort huismeester die ervoor zorgt dat de regels nageleefd worden en zorgt de route nog juist op de grond ligt en alle werkplekken de juiste afstand behouden. Dit kan op periodieke basis.

Over ons

Mondial Van der Velde: een verhuizer met ervaring

Bij Mondial Van der Velde staat kwaliteit en flexibiliteit voorop.  We zijn een grote speler op verschillende soorten verhuizing, inboedel- en archiefopslag en facilitaire diensten. Dit blijkt ook uit de verschillende erkenningen en certificeringen die we op onze naam hebben staan.

Waarom Mondial van der velde

Toonaangevend verhuisbedrijf voor zakelijke verhuizingen

Bij Mondial Van der Velde hebben we al tientallen jaren ervaring in zakelijke, maatwerkoplossingen voor elk bedrijf. Dankzij deze ervaring en flexibele houding is geen uitdaging ons te gek. Al meerdere organisaties gingen u, in volle tevredenheid, hierin voor.

Offerte formulier

In contact komen?

Adresgegevens

Den Haag