Omdat we het u zo makkelijk mogelijk willen maken

Wij komen graag bij u langs. Vraag hier een vrijblijvend bezoek aan:


VanderVelde verhuisdozen

Verhuizen een gedoe? Nergens voor nodig.

Wij maken er samen met u een fijne ervaring van! Zo vaak krijgt u immers niet de kans om aan een mooie nieuwe fase te beginnen. We helpen u om er een geweldige start van te maken.

Al bijna 100 jaar uw erkende verhuizer uit de regio.

Van der Velde is dé verhuizer in de regio Den Haag. Al bijna honderd jaar verhuizen wij particulieren en bedrijven. Dat doen we altijd veilig, verantwoord en conform de afspraken.

Ervaren eigen personeel

Ervaren eigen personeel

Om de kwaliteit en veiligheid van uw bezittingen en onze werkzaamheden te borgen, bezitten al onzeprofessionele verhuizers over een verhuisgerelateerde opleiding, een VCA-Basis of VCA-Vol opleiding en een Verklaring Omtrent Gedrag.

Maatwerk & Opslag

Maatwerk & Opslag

Wij organiseren uw verhuizing volledig op maat. Indien gewenst regelen wij ook - al dan niet tijdelijk – de opslag van uw bezittingen. Daarom komen we vooraf bij u langs om samen met u te bepalen wat er moet gebeuren. Op basis daarvan verzorgen we voor u een persoonlijke offerte.

Verhuizen een feest!

Verhuizen een feest!

De tijd van stress en zorgen is voorbij. Verhuis samen met ons en u zult zien: verhuizen is een feest. Samen denken we aan alles en verloopt uw verhuizing soepel en georganiseerd. Wij doen het zware werk, u begint vast met de inrichting. Dat wordt leuk!

Full-time Service

Full-time Service

Wij zijn bereikbaar via Telefoon op 070 - 366 31 34. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar sales@vanderveldenverhuizingen.nl

Erkende Verhuizers

Waarom een erkende verhuizer

Het verhuisteam was zeer vriendelijk en professioneel. Ondanks de kou en de moeilijke bereikbaarheid van de woning in het centrum liep alles zeer voorspoeding. De verhuizing was hierdoor in een ochtend al achter de rug.

- Familie J. Kok

5 redenen om te verhuizen met een Erkende Verhuizer:

Al uw zorgen uit handen genomen
Een vakkundig en professioneel verhuisteam
Verhuis- garantie bij calamiteiten
Uw aan- betaling is gegarandeerd
Verhuizing op maat naar uw wensen
Gratis bezoek aanvragen
x