Extra Services

Extra Services

MAAK JE VERHUIZING COMPLEET MET ONZE EXTRA SERVICES

Maak uw verhuizing compleet en maak gebruik van de extra services VanderVelde Verhuizingen. Wij bieden verschillende extra services aan zoals onze in- en uitpakservice en onze handymanservice. Alles om u, tijdens uw verhuizing, van alle gemakken te voorzien.

In- en uitpakservice

Met de in- en uitpakservice van VanderVelde Verhuizingen wordt alles tot in de puntjes verzorgd! Woongenot zit ‘m tenslotte in de kleine dingen. Uw boekenkast weer helemaal ingericht zoals bij het vertrek? Uw vazen weer op de tafel? Geen probleem! Onze ervaren verhuizers zetten alle spullen weer precies zo neer zoals u het wenst. We zetten zelfs een vers bloemetje voor u in de vaas!

Handymanservice

Met onze handyman service nemen wij ook alle extra kleine klusjes voor onze rekening. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aansluiten van apparatuur of het ophangen van lampen en schilderijen. Daarnaast zetten wij ook kasten voor u in elkaar. Als u met VanderVelde Verhuizingen verhuist, nemen wij voor u werk uit handen zodat u nergens meer over hoeft in te zitten.

Wilt u meer informatie over onze extra services? Vul dan het contactformulier in. Zorg er voor dat alle verplichte velden juist ingevuld zijn en wij nemen zo snel mogelijk contact met op!

Type uw zoekopdracht