Internationaal Verhuizen

Verhuizing naar het buitenland

Iedere vorm van verhuizen eist de nodige aandacht, deskundigheid, vakbekwaamheid en uiteraard een goede voorbereiding. Wanneer u echter op het punt staat om Nederland te verlaten en te verhuizen naar het buitenland, dan komen er vanzelfsprekend nog meer zaken op u af. Internationaal verhuizen doet u met andere woorden niet zomaar. Zo’n verhuizing naar het buitenland is door alle zaken die u moet regelen tevens een zeer stressvolle gebeurtenis. Daarom is het verstandig om een internationaal verhuisbedrijf in te schakelen. VanderVelde Verhuizingen kan u geheel ontzorgen tijdens de verhuizing naar uw nieuwe bestemming in het buitenland. Dankzij onze ervaringen met internationale verhuizingen en het lidmaatschap bij internationale verhuisbranche organisaties is uw verhuizing naar het buitenland bij VanderVelde Verhuizingen als in vertrouwde handen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Verhuizen binnen de Europese Unie

Verhuizen binnen Europa

Het vertrekken naar het buitenland is op te delen in twee soorten van internationaal verhuizen, denk aan verhuizen binnen Europa en verhuizen naar een ander continent. De moeilijkheidsgraad van het internationaal verhuizen is dus afhankelijk van uw bestemming. Dankzij de huidige regelgeving in de Europese Unie is het tegenwoordig redelijk eenvoudig om binnen de lidstaten te verhuizen. Er is bijvoorbeeld geen oponthoud bij de grenzen en douanehandelingen zijn niet meer nodig. Dit maakt het internationaal verhuizen wanneer u binnen Europa blijft een stuk eenvoudiger.

Hierdoor overweegt een aantal mensen om zelf alle zaken omtrent het internationaal verhuizen te regelen. Toch kan een samenwerking met een internationaal verhuisbedrijf een zeer verstandige keuze zijn. Verhuizen is normaal al een ingrijpende onderneming. Wanneer u verhuist naar een ander land, dan ervaart u gegarandeerd meer stress en zorgen. VanderVelde Verhuizingen is een deskundig internationaal verhuisbedrijf. Wij staan klaar om u te helpen en te ontzorgen tijdens het internationaal verhuizen binnen de Europese Unie. Deze Europese verhuizingen over de weg worden uitgevoerd door onze eigen internationale verhuizers en verhuiswagens die geschikt zijn voor internationale verhuizingen en transporten.

Intercontinentale verhuizingen en verhuizen buiten de Europese Unie

Uiteraard kunt u ook internationaal verhuizen naar een geheel ander continent. Bij deze vorm van internationaal verhuizen moet u wel samenwerken met een internationaal verhuisbedrijf. De wijze van transport voor dit soort internationale verhuizingen is in de meeste gevallen per zeecontainer. Bovendien wordt er vaak gebruikt gemaakt van andere internationale verhuisbedrijven. Als u gaat verhuizen naar een ander continent of buiten de Europese Unie, dan zijn er meer zaken die u moet regelen en in orde maken dan wanneer u binnen de Europese Unie verhuisd. U krijgt nu bijvoorbeeld te maken douaneformaliteiten en andere wet- en regelgeving.

Verhuizen buiten Europa

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Ook het verpakken van uw inboedel tijdens het internationaal verhuizen vereist de nodige aandacht en deskundigheid. Hier zijn de verpakkers van VanderVelde Verhuizingen speciaal voor opgeleid. Bovendien hebben zij jarenlange ervaringen met het verpakken van inboedels voor export en internationale verhuizingen. Dankzij onze wereldwijde samenwerking met internationale verhuisbedrijven hebben wij lokale expertise. Hierdoor zijn wij in staat het internationaal verhuizen vlekkeloos te laten verlopen. Wij regelen dat uw inboedel veilig op de plaats van bestemming aankomt waar dan ook. Kortom, voor uw internationale verhuizing zit u bij de internationale verhuizers van VanderVelde Verhuizingen goed.

Tarieven internationaal verhuizen

De tarieven van internationaal verhuizen zijn afhankelijk van veel factoren. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke verhuiswensen en mogelijke verhuisdiensten. Dit kan allemaal per internationale verhuizing erg verschillend zijn. Voor een vrijblijvende internationale verhuisofferte op maat gemaakt, komen wij als internationaal verhuisbedrijf graag bij u langs. Onze ervaren verhuisadviseurs geven u een deskundig advies over internationaal verhuizen.
Zo informeren ze u over de vele mogenlijkheden met betrekking het internationaal verhuizen van inboedels. Zaken zoals eventuele opslag van inboedels in binnen- en buitenland, verhuisverzekeringen, overzees verpakken, handyman services, full service delivery en douaneformaliteiten worden uitvoerig met u door genomen. Wilt u een exacte inschatting van de kosten voor een internationale verhuizing? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan voor internationaal verhuizen aan bij VanderVelde Verhuizingen.

Al bijna 100 jaar een erkende verhuizer

Green Choice VerhuizingWanneer u op zoek bent naar een internationaal verhuisbedrijf, dan bent u bij VanderVelde Verhuizingen aan het juiste adres. Alweer bijna 100 jaar lang verhuizen wij allerlei verschillende klanten. Zo helpen wij particulieren, bedrijven en complete ondernemingen en zorginstellingen met hun verhuizing. Bij VanderVelde Verhuizingen zien wij een verhuizing als iets persoonlijks. Daarom zullen wij alles op alles zetten om u optimaal te verzorgen tijdens het internationaal verhuizen. Dus gaat u als particulier verhuizen, plant u een bedrijfsverhuizing of gaat u internationaal verhuizen? VanderVelde Verhuizingen staat altijd voor u klaar.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Erkende Verhuizers

Waarom kiezen voor VanderVelde Verhuizingen?

 • Klanten geven ons een 9
 • Wij komen langs voor een offerte
 • Uw inboedel is goed verzekerd
 • Een vakkundig en professioneel verhuisteam
 • Verhuizing op maat naar uw wensen

Gratis Offerte Aanvragen

Gespecialiseerd in verhuizingen vanuit en naar:

 • Duitsland
 • België
 • Nederlandse Antillen & Aruba
 • Spanje
 • Verenigde Staten
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Australië
 • Zwitserland
 • Canada

Type uw zoekopdracht