Mondial Movers

Mondial MoversVanderVelde Verhuizingen is aandeelhouder van het samenwerkingsverband Mondial Movers B.V. Hierin werken 21 zelfstandige verhuisbedrijven in Nederland samen met als doel het voordeel bieden aan deelnemende partijen bij gezamenlijke inkoop.

Dit samenwerkingsverband brengt de expertise van gerenommeerde verhuisbedrijven samen. Daardoor worden ingewikkelde verhuisconstructies voor grote partijen overzichtelijk. Zowel op landelijk niveau als internationaal.

Mondial Movers B.V. is een expert op het gebied van overheidsaanbestedingen en heeft veel contracten met Corporate Accounts. Wij opereren internationaal. Het grote voordeel daarvan is dat wij op de hoogte zijn van alle wetten die gelden op het gebied van verhuizen in het buitenland. Het voorkomst verrassingen en u bent ervan verzekerd dat uw internationale verhuizing volgens de ter plaatste geldende regels correct en voorspoedig verloopt.

Mondial movers / Internationaal

Dankzij onze intensieve samenwerkingen zijn wij in staat om u overal ter wereld te verhuizen. Naar uw zakelijke bestemming in Europa bijvoorbeeld. Zowel uw bedrijf als privé verhuizen we u met Mondial Movers veilig en vertrouwd. Betrekt u een tweede huis of emigreert u? Een prachtige stap waarbij wij u graag van dienst zijn.

Met de zekerheid en betrouwbaarheid die u van ins gewend bent verhuist u veilig en comfortabel naar het buitenland. Onze verhuizers weten de weg en dankzij onze participatie in het samenwerkingsverband Mondial Movers zijn wij op de hoogte van de internationale regels rondom verhuizen. Wist u dat we met Mondial Movers ook het verhuisbedrijf voor de NAVO zijn?

Kijk voor meer informatie over Mondial Movers op www.mondial-movers.nl

Wilt u meer informatie?

Type uw zoekopdracht