Bedrijfsverhuizing

Jaarlijks vinden er in Nederland ongeveer 18.000 bedrijfsverhuizingen plaats. Over het algemeen verhuizen de meeste bedrijven binnen dezelfde regio of gemeente. Dat neemt echter niet weg dat een bedrijfsverhuizing een hele onderneming is. Er zijn zaken die voorafgaande aan de bedrijfsverhuizing geregeld moeten worden. Daar komt de stress van het zakelijk verhuizen nog eens bij. VanderVelde Verhuizingen begrijpt dat zo’n zakelijke verhuizing niet altijd eenvoudig is. Onze professionele verhuizers staan voor u klaar om elk moment in te stappen. Wij regelen de complete bedrijfsverhuizing voor u. Hierdoor kan jouw bedrijf compleet ontzorgd verhuizen. Bovendien kunnen de werkzaamheden van het bedrijf gewoon doorgaan. Dat is zakelijk verhuizen zoals het hoort met VanderVelde Verhuizingen.

Erkende Verhuizers voor Particulier en Zakelijk

Iedere verhuizing is anders. Daarom komen wij vooraf bij u langs. Zodat we weten hoe u het wilt en hoe we het beste aan het werk kunnen.
 • KLANTEN GEVEN ONS EEN 9
 • SERVICE EN KWALITEIT
 • VERHUIZEN OP MAAT
 • WIJ KOMEN LANGS VOOR EEN OFFERTE
 • DUURZAAMHEID STAAT VOOROP
 • SOCIAAL BETROKKEN

Opslag van uw spullen kan handig zijn wanneer uw nieuwe pand nog niet opgeleverd is, als u tijdelijk in een kleinere ruimte zit of wanneer uw kantoorpand nog niet is opgeleverd.

U geeft aan hoe u het wilt hebben en wanneer. Daarna zorgen wij dat alles in orde komt. Wij bieden ondernemingen, bedrijven en instanties complete service aan voor een vlotte verhuizing.

Wij komen altijd persoonlijk langs om de situatie te monitoren. Samen met u kijken we naar de beste manier van verhuizen. Want verhuizen is veel meer dan alleen van A naar B rijden.

We krijgen het vaak te horen. Wat? Kunnen jullie dat ook al? Het antwoord is: Ja! Verhuis uw bedrijf met ICT Compleet en iedereen kan meteen weer aan het werk.

Voor gecompliceerde logistieke operaties hebben wij gekwalificeerd personeel beschikbaar om te assisteren. Een professionele aanpak waarbij uw verhuizing tot in detail wordt geregeld.

Zakelijk verhuizen met VanderVelde Verhuizingen

Wanneer uw bedrijf hard groeit, dan moet u hoogstwaarschijnlijk een keer verhuizen met de zaak naar een nieuw pand. U wilt uiteraard dat dit geheel zonder zorgen verloopt. Daar kan VanderVelde Verhuizingen bij helpen. Uw zakelijke verhuizing is bij onze lokale verhuizers in vertrouwde handen. Voor de bedrijfsverhuizing zullen wij de zaken volledig met u bespreken. Hierdoor weet u zeker dat alles naar wens verloopt. VanderVelde Verhuizingen neemt al uw zorgen uit handen. Wij zijn niet voor niets de grootste verhuizer voor bedrijfsverhuizingen in Den Haag. Als u kwaliteit en een complete service wil voor het zakelijk verhuizen, dan zit u bij VanderVelde Verhuizingen goed. Iedere zakelijke verhuizing vergt uiteraard veel plannen en regelen. Vervolgens moet alles ook uitgevoerd worden. VanderVelde Verhuizingen kan u hierin aanzienlijk ontzorgen.

Aangezien u het al druk genoeg heeft tijdens zo’n verhuizing van uw bedrijf, is het mogelijk dat wij uw etage, kantoor of bedrijf volledig startklaar opleveren. Dat wil zeggen dat wij bijvoorbeeld tijdens de verhuizing van uw kantoor direct alle werkplekken naar wens opstellen. Denk hierbij aan handyman diensten zoals het ophangen van whiteboards en schilderen. Daarnaast kunnen wij ook de ICT-diensten zo soepel mogelijk verhuizen. (Hiervoor werken wij samen met Traject IT.) Verder wordt de algehele ruimte aan het einde van de verhuizing bezemschoon opgeleverd. Hierdoor voelen u en uw werknemers zich direct thuis. Dat is natuurlijk wel zo prettig. Bovendien maakt dat de overstap om aan de slag te gaan in de nieuwe werkomgeving een stuk eenvoudiger.

Praktische checklist voor verhuizing van uw bedrijf

Om de zakelijke verhuizing soepel te laten verlopen, kunt u van tevoren het een en ander regelen. Dit kunt u doen aan de hand van een praktische checklist voor de verhuizing van uw bedrijf. Daarbij zijn de voorbereiding en het moment kort vooraf het zakelijk verhuizen voornamelijk interessant. Wij van VanderVelde Verhuizingen hebben hieronder vijf punten uitgelicht die op vrijwel iedere checklist voor een bedrijfsverhuizing horen te staan:

 1. Voordat de bedrijfsverhuizing plaatsvindt, is het verstandig om iemand binnen het bedrijf verantwoordelijk te stellen. Er zijn bijvoorbeeld bedrijven die zelfs een projectgroep oprichten die zich volledig bezighoudt met de zakelijke verhuizing.
 2. Breng vooraf in kaart wat de behoeften en wensen zijn van uw bedrijf, het personeel en de individuele afdelingen. Zo kan er de behoefte zijn om samen te werken met een deskundige verhuizer dat het pand op de nieuwe locatie direct startklaar maakt.
 3. Inventariseer welke spullen allemaal mee verhuisd moeten worden en welke materialen u achter wil laten. Door dit vooraf te beslissen, zal het zakelijk verhuizen zeker zorgeloos verlopen.
 4. Stel samen met uw werknemers of met hun wensen in het hoofd een indelingsplan op voor de nieuwe werkruimte. Een duidelijke plattegrond vooraf gemaakt kan later een hoop haat en nijd onderling voorkomen.
 5. Laat de buren tijdig weten wanneer uw bedrijfsverhuizing plaats zal vinden in verband met mogelijk overlast. Dit geldt natuurlijk voor zowel de oude als de nieuwe buren.

De specialist in bedrijfsverhuizing Den Haag

Werkt u in de omgeving van Den Haag en zoekt u hulp bij verhuizen? Dan bent u bij VanderVelde Verhuizingen zeker aan het juiste adres. Als grootste erkende verhuizers in de regio Den Haag zou u ons ook wel een specialist in bedrijfsverhuizing in Den Haag kunnen noemen. Door de jaren heen heeft VanderVelde Verhuizingen vele honderden regionale bedrijven verhuist. Dus bent u druk een bedrijfsverhuizing in Den Haag aan het plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze verhuizers staan voor u klaar en nemen graag alle zorg uit handen. Met VanderVelde Verhuizingen ervaart u zeker een soepele bedrijfsverhuizing. Indien u wilt weten hoeveel uw bedrijfsverhuizing kost, kunt u gratis en vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Vergeet niet te vermelden als u specifieke wensen heeft, dan houden wij hier rekening mee.

Type uw zoekopdracht