Er zijn 6 Vacatures beschikbaar

Alle Vacatures

Loodsbeheerder

Geplaatst op: 1 juli 2019 | Functie: Loodsbeheerder

Voor de Buitendienst zijn wij op zoek naar een Loodsbeheerder. Als ervaren loodsbeheerder ben jij van grote waarde voor ons bedrijf. Met een zorgvuldige en representatieve werkwijze ga je om met de inboedels van onze klanten.

Vacature Bekijken

Ervaren Verhuizers mét B-rijbewijs

Geplaatst op: 1 juli 2019 | Functie: Ervaren Verhuizer

Voor de Buitendienst zijn wij op zoek naar ervaren verhuizers. Als ervaren verhuizer ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Met een zorgvuldige en representatieve werkwijze ga je met een team van ervaren verhuizers aan de slag op verschillende projecten. Dit kan bij zowel particulieren als projectverhuizingen zijn.

Vacature Bekijken

Handyman Verhuizer

Geplaatst op: 1 juli 2019 | Functie: Handyman Verhuizer

Voor de Buitendienst zijn wij op zoek naar handyman verhuizers. Als ervaren verhuizer ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Met een zorgvuldige en representatieve werkwijze ga je met een team van ervaren verhuizers aan de slag op verschillende projecten. Dit kan bij zowel particulieren als projectverhuizingen zijn.

Vacature Bekijken

Chauffeur Verhuizer

Geplaatst op: 1 juli 2019 | Functie: Chauffeur Verhuizer

Voor de Buitendienst zijn wij op zoek naar: chauffeur verhuizer. Als ervaren verhuizer ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Als chauffeur verhuizer werk je nooit alleen. Met een zorgvuldige en representatieve werkwijze ga je met een team van ervaren verhuizers aan de slag op verschillende projecten.

Vacature Bekijken

Stagiair Verhuizer

Geplaatst op: 1 juli 2019 | Functie: Verhuizer

Voor de Buitendienst zijn wij op zoek naar stagiairs. Wil je kijken of verhuizen jouw ding is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Van der Velde mag je mee lopen met verhuizingen. We leren je de basis van het verhuizen. Je loopt mee bij projectverhuizingen en bij particuliere verhuizingen.

Vacature Bekijken

Stagiair Logistiek Medewerker

Geplaatst op: 1 juli 2019 | Functie: Logistiek Medewerker

Voor onze loodsen, zoeken wij een stagiair logistieke dienstverlening. Bij ons ga je de loodsbaas ondersteunen bij het beheren van onze loodsen. Hij leert jou het vak en in ruil daarvoor maak jij zijn werk wat lichter.

Vacature Bekijken

Type uw zoekopdracht