Check dubbelcheck

Check dubbelcheck

Check dubbelcheck

‘Oh stom, helemaal vergeten’. Het komt regelmatig voor dat onze verhuisteams het meemaken dat mensen iets vergeten zijn. Is dat erg? Helemaal niet! Er komt zoveel kijken bij een verhuizing, dat het eerder knap is als je aan werkelijk alles hebt gedacht!

Onze verhuizers zijn op bijna alles voorbereid dus bij heel veel ‘vergeten’ zaken kunnen wij direct assisteren, contact leggen of de mensen onderweg helpen. Dat doen we graag, uiteraard, want verhuizen doen we samen met elkaar.

Om onze cliënten zich vooraf zo maximaal mogelijk voor te kunnen laten bereiden, hebben we een checklist verhuizen ontworpen. Dat neemt eventuele zorgen weg én het geeft houvast.

Wij hebben de checklist verhuizen op onze website geplaatst, deze kunt u hier vinden. Print deze uit en leg ‘m bij uw belangrijke papieren!

Want het is onze ervaring dat het nooit kwaad kan om je heel goed voor te bereiden op de verhuizing. Maak daarom altijd een checklist!

Neem voor het maken van de checklist bij de verhuizing ruim de tijd en doe het ver van tevoren. Je zult zien dat er ontzettend veel dingen zijn waar je aan moet denken. Zoals het opnemen van de meterstanden en het uitzetten van elektra, gas en water. Of het meenemen van beide setjes sleutels: van het oude en het nieuwe huis. Internet aangevraagd en koffie voor onderweg meegenomen?
Belangrijke spullen, die op de verhuisdag zelf nodig zijn, blijken nog weleens ingepakt te zijn in een van de tientallen verhuisdozen…

Allemaal zaken die op onze checklist verhuizen staan. Deze checklist is samengesteld op basis van jarenlange praktijkervaring. Zie het als een extra service voor onze klanten. Op deze manier hopen wij eraan bij te dragen dat de verhuisdag een gezellige dag wordt. Met elkaar lachen, werken, inrichten en op naar een nieuw begin!

Ps Wist u al dat wij ook in uw nieuwe huis alles op orde kunnen maken? Zodat u ’s avonds al helemaal ingericht bent!

Type uw zoekopdracht