Mondials Beste Verhuisbedrijf van het jaar

Mondials Beste Verhuisbedrijf van het jaar

Mondials Beste Verhuisbedrijf van het jaar

Mondial Van der Velde ‘t Veentje Verhuizingen heeft de prijs voor ‘Mondials Beste verhuisbedrijf van het jaar’ gewonnen! De award wordt traditiegetrouw uitgereikt tijdens de feestelijke jaarvergadering van Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 19 verhuisbedrijven in Nederland.

Een deskundige jury heeft alle bedrijven beoordeeld op verschillende onderdelen, zoals duurzaamheid, organisatie en social return on investment. Voormalig burgemeester van Nunspeet Dick van Hemmen overhandigde de prijs aan Robert en Michelle Medenblik. De award is een prachtig compliment voor het team van het verhuisbedrijf uit Den Haag!

3 Reacties:

 1. Avatar
  Jan M. Visser
  11 mei 2019

  Topklasse, ik ken de firma een beetje en ooit een paar keer door jullie verhuist, dit is zo mooi! Bekroning van jaren en jaren liefde voor het vak tonen. Gefeliciteerd!!

 2. Avatar
  Leon van der Velde
  12 mei 2019

  Het zat er al een tijdje aan te komen en gelukkig is het nu zover. Dit is geen prijs dat men zo maar krijgt. Je moet het echt verdienen op alle fronten, zowel administratief, ISO certiferceringen, opleidingen en het leveren van goed werk. Van dat goede teamwerk krijgen we de mooiste waarderingen. Chapeau voor de buitenmedewerkers, die de klant met een tevreden gevoel achter laten. Robert, knap gedaan om het bedrijf op zo’n hoog niveau te krijgen. Je doet niet alleen, dus iedereen van verkoper tot dozen bezorger verdient een compliment voor dit mooie succes.

 3. Avatar
  Fam. v/d Borg
  27 juli 2019

  Van der Velde ‘t Veentje heeft ons 2x naar zeer volle tevredenheid verhuisd en binnenkort bellen we ze voor een volgende verhuizing. Wij zijn dan ook dik tevreden over hen en vinden deze award dan ook zeer terecht! Van harte gefeliciteerd aan het adres van het hele team!

Type uw zoekopdracht