Onze oudste klant, NIBC bank bestaat vandaag 75 jaar!

Onze oudste klant, NIBC bank bestaat vandaag 75 jaar!

Onze oudste klant, NIBC bank bestaat vandaag 75 jaar!

Onze oudste klant NIBC bank, opgericht in 1945, bestaat vandaag 75 jaar en dat vieren wij graag mee! NIBC bank is opgericht om de wederopbouw van Nederland te financieren. Sinds 2008 zijn zij uitgegroeid tot een bank voor hypotheken en sparen in Nederland, België en Duitsland.

Wij kunnen met trots zeggen dat wij al sinds 1953 hun leverancier zijn, mogelijk al vanaf de oprichting in 1945. VanderVelde Verhuizingen heeft in 1966 de verhuizing verzorgt naar het nieuwe pand aan het Carnegieplein in Den Haag.

NIBC BankVanaf de verhuizing naar het nieuwe pand zijn er tal van verhuiswerkzaamheden uitgevoerd door ons verhuisbedrijf waaronder de uitbreiding naar de omliggende gebouwen zoals de voormalige Zweedse Ambassade.

Uiteindelijk was NIBC bank uitgegroeid tot een bedrijf dat gevestigd zat in het hele blok van Carnegieplein, Burgmeester Patijnlaan en Burgemeester Karnebeeklaan.

Het is mooi om te zien dat sommige klanten ons al zo lang trouw zijn en wij daarmee ons steentje bij hebben mogen dragen aan de geweldige groei die het bedrijf sinds de oprichting heeft mogen doorstaan.

75 jaar, een prachtige mijlpaal, NIBC Bank gefeliciteerd! Op naar de 100 jaar!

Type uw zoekopdracht