Een volledig elektrische verhuizing voor Greenchoice!

Een volledig elektrische verhuizing voor Greenchoice!

Een volledig elektrische verhuizing voor Greenchoice!

Afgelopen week hebben we een volledig elektrische verhuizing uitgevoerd. Nou doen we dat wel vaker, maar wat deze zo bijzonder maakte: energieleverancier Greenchoice had ons speciaal hiervoor geselecteerd. Omdat zij staan voor duurzaamheid en verantwoord ondernemer. Net als wij!

Green Choice VerhuizingUit de pitch bleek dat wij het enige verhuisbedrijf in de regio zijn dat volledig elektrisch kan verhuizen. Greenchoice streeft winst voor de onderneming én voor de omgeving na. Daarom viel de keuze op ons! Daar zijn we natuurlijk trots op. Het was een interessante logistieke opgave, die eigenlijk steeds groter werd naarmate we met elkaar om de tafel zaten. Uit overleg bleek dat er heel veel gedaan moest worden. Greencoiche is een grote onderneming, die heel verantwoord omgaan met leefomgeving en klimaat. Gelukkig konden wij op alle vlakken bijspringen waardoor we Greenchoice goed hebben kunnen, zoals dat zo mooi heet, ontzorgen.

Green Choice VerhuizingIn de dagen voorafgaande de verhuizing hebben we al veel werk verzet. Het de- en monteren van meubilair bijvoorbeeld. Assisteren bij in- en uitpakken. Maar we hebben ook het nieuw aangeschafte ICT aangesloten, gecheckt en de bekabeling weggewerkt. Uiteindelijk werd dit een full-service project. Waarbij het van belang was dat Greenchoice volledig operabel bleef. En ook dat is gelukt. Dankzij de strakke planning en de goede samenwerking. Vrijdag was de grote dag. Toen hebben we met onze volledig elektrische verhuisauto’s de verhuizing uitgevoerd. Van de oude locatie van Greenchoice in Rotterdam naar het centrum, een prachtig authentiek pand aan het Kruisplein. Vijftien keer heen en weer rijden zonder uitstoot van allerlei schadelijke gassen zoals CO2!

Green Choice VerhuizingAfgelopen weekeinde hebben we de laatste klussen uitgevoerd en vandaag werkt Greenchoice vanuit hun schitterende nieuwe pand in het centrum van Rotterdam. Een grootschalig en ingewikkeld project, maar daar heeft het milieu in ieder geval niets van gemerkt.

Greenchoice levert groene energie en daar kregen wij weer energie van. Wat ons betreft een win-winsituatie en we kijken uit naar de volgende samenwerking!

Type uw zoekopdracht