Met zorg en voorzichtigheid uw goederen intern verhuisd!

Met zorg en voorzichtigheid uw goederen intern verhuisd!

Met zorg en voorzichtigheid uw goederen intern verhuisd!

Of het nu gaat om goederen met veel of weinig waarde, onze verhuizers zullen altijd met veel zorg en voorzichtigheid met uw goederen omgaan! Op deze manier kunnen wij zo ook bij een interne verhuizing de kwaliteit van de verhuizing garanderen!

Afgelopen week hebben onze verhuizers tijdens een interne kantoorverhuizing een bijzonder model schip naar een andere etage over de trap verhuist. Vanwege de waarde van het schip en breekbaarheid ervan, zijn er extra maatregelen genomen om dit kunstwerk met alle nodige zorg te kunnen verplaatsen.

Zorg VoorzichtigheidMondial VanderVelde Verhuizingen heeft een speciale houten kist gemaakt zodat het schip maximaal werd beschermd tegen beschadigingen en bovendien gemakkelijker te verplaatsen was. Met succes! Het model schip is veilig aangekomen op de nieuwe etage waar het weer te bewonderen is, zonder beschadigingen. Bovendien is deze interne verhuizing volledig volgens de Covid-19 regels uitgevoerd!

Bent u ook op zoek naar een verhuisbedrijf dat met grote zorg al uw goederen intern of extern, zakelijk verhuist? Neem dan contact met ons op en wij maken van uw verhuizing een feest!

Type uw zoekopdracht